DESPRE NOI

   despre-noi despre noi Despre noi despre noi1 270x300  Dot Network Solutions a fost infiintata de o echipa de entuziasti ai IT-ului din Romania cu o experienta vasta de peste 10  ani de activitate in diverse domenii IT de pe piata din Romania .

Dot Network Solutions este un important furnizor de servicii IT de externalizare IT, consultanţă IT , service calculatoare şi servicii de suport IT , ajutand companiile sa foloseasca tehnologia pentru: creşterea productivitatii, reducerea costurilor si minimizarea riscurilor.

Obiectivul nostru principal este de a dezvolta strategic relaţii pe termen lung cu clientii nostri. Această dedicare pentru parteneriate pe termen lung ne-a permis pentru a ajuta mai multe companii de top pentru atingerea obiectivelor lor de afaceri şi să crească strategic prin utilizarea eficientă a tehnologiei.

Noi toti ştim cât de frustrant poate fi ca echipamentele sau datele dvs. sa cada în mâini greşite. Dot Network Solutions este aici pentru a vă oferi un serviciu personalizat, prietenos, rapid si eficient. Scopul nostru este de a va oferi o schimbare de direcţie foarte rapida pentru a satisface nevoile şi aşteptările dumneavoastră.
Suntem antreprenori la fel ca tine, aşa că ştim că timpul şi resursele tale sunt preţioase şi că trebuie să se concentreze pe ceea ce este cel mai important.
Noi credem ca a conduce o companie nu se rezuma doar la a face profit. Este o entitate vie care are responsabilitati: clientii, angajatii sai si comunitatea in care isi desfasoara activitatea.

La Dot Network Solutions luam in serios aceste responsabilitati.
• Noi credem în transparenta – este un principiu fundamental. Deoarece cele mai bune decizii sunt făcute atunci când totul este la vedere.
•  Noi nu facem promisiuni pe care nu ni le putem tine. Noi pur si simplu va oferim fapte.
• Noi credem in loialitate – loialitatea noastra este pentru clientii nostrii. Suntem interesati de construirea unei relatii pe termen lung, nu de a face profit rapid.
• Facem eforturi pentru a reduce impactul nostru asupra mediului la un minim absolut.

Fie ca aveti nevoie de o infrastructură IT, securitate IT, comunicaţii, sau soluţii pentru reţele IT, vă putem ajuta afacerea dumneavoastră să prospere.

E timpul sa faceti diferenta !

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?