1.Ce inseamna servicii de Externalizare IT ?

externalizare it externalizare it Externalizare IT externalizare itExternalizare IT este procesul prin care o companie contracteaza o alta companie pentru a se ocupa de infrastructura IT interna (service calculatoare, instalare server, securizare retea, imprimante, cablare structurata, achizitii hardware, consultanta it, etc.). La noi acest proces de externalizare este in plina dezvoltare. Pentru marea majoritate a companiilor din Romania, externalizarea IT poate duce la o scadere drastica a cheltuielilor.

Externalizarea IT a devenit foarte importanta pentru afaceri, costurile trebuiesc reduse menţinând în acelaşi timp sau chiar îmbunătăţind calitatea serviciilor oferite. Cerinţele de afaceri sunt intr-o continua schimbare la fel si tehnologia. De aici si sloganul nostru Business Dictates Technology (Afacerile dicteaza tehnologia).

Am castigat increderea clientiilor nostri prin performanta si calitatea serviciilor oferite.

Dimensiunea si profesionalismul companiei noastre demonstreaza calitatea ridicata oferita clientilor nostri.

2.Cum scad cheltuielile apeland la Externalizare IT?

In companiile romanesti lucreaza permanent cel putin doi angajati intr-un departament it, ceea ce inseamna ca un manager plateste un salariu de minim 450 Euro pentru a sutine un angajat din acel departament. Externalizarea IT-ului devine o solutie foarte buna din toate punctele de vedere in companii.

3.Ce avantaje are compania mea daca semnez un contract de Externalizare IT ?

Apeland la Externalizare IT ,costurile ce compania dumneavoastra trebuie sa le suporte sunt cu aproximativ 30% – 40% mai mici decat in cazul unui departament IT.

EXEMPLU: daca detineti o companie cu 10 calculatoare si cateva imprimante o sa platiti un abonament it  de mentenanta calculatoare de aproximativ 80 Euro, in functie de complexitatea retelei, fata de 450 Euro/luna salariu pentru un angajat din departamentul IT.

Cu banii ce va raman de pe urma renuntarii la departamentul IT puteti sa va achizitionati diverse echipamente in cadrul companiei, acolo unde cu siguranta aveti nevoie de un monitor nou, un calculator nou, un soft cu licenta, o imprimanta multifunctionala sau de upgrade la unul din calculatoarele sau serverele existente. Cheltuielile sunt deductibile integral, deoarece DOT NETWORK SOLUTIONS va emite o factura lunara de prestari servicii IT.

4.Cum va dati seama daca o companie de Externalizare IT va ajuta cu adevarat ?

Abia dupa 2-3 luni, va puteti da singur seama daca ati gasit compania de care aveti nevoie, de la semnarea contractului de prestari servicii IT, atunci cand faceti o analiza si observati daca cei de la firma de servicii IT au venit la timp atunci cand ati sunat, daca au rezolvat problemele solicitate, daca v-au vorbit frumos de fiecare data cand au venit sa va rezolve problemele legate de software-ul sau de echipamentele IT .
Daca dupa aceasta analiza ati observat ceva dubios, componente IT nejustificate, administrare retea defectuoasa, instalare retea la standarde de calitate proasta sau costuri marite fara sa va dati seama la timp, schimbati firma de Servicii IT !

5.Cum procedez daca vreau un contract / abonament de Externalizare IT (IT OUTSOURCING) ?

Foarte simplu. Cu un click aici puteti completa formularul creat special pentru dumneavoastra, unde introduceti cateva date de contact, iar noi va sunam in maxim 1 ora sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0724-315-256. Un consultant de vanzari o sa va propuna o intalnire, in functie de timpul dvs. in care sa stabiliti detaliile finale legate de contractul de mentenanta calculatoare ce urmeaza sa il semnati.

Contractul pentru Abonamentul de Externalizare IT (Outsourcing IT) contine urmatoarele servicii:

–  intretinere calculatoare, inspectii periodice a calculatoarelor si echipamentelor din companie;
–  upgrade-uri la preturi minime cu factura si garantie, inclusiv consultanta it;
– devirusarea calculatoarelor si prevenirea atacurilor informatice (firewall, atacuri de tip flood, securitatea calculatoarelor in retea, etc);
–  verificarea securitatii calculatoarelor in Internet;
–  verificarea echipamentelor wireless;
–  administrarea retelei informatice, administrare server, gazduirea adreselor de email si a site-urilor web;
–  instalare si configurare corecta a programelor si a sistemelor de operare;
– optimizarea cu pana la 30% a sistemului de operare (Windows XP, Vista, Windows 7), si a programelor instalate;
–  verificarea echipamentelor si accesoriilor de birou (imprimante, scannere, webcam);
–  verificarea si intretinerea servere-lor (Windows 2003, Linux, etc)
–  interventii rapide la sediul dumneavoastra in cel mai scurt timp, chiar si duminica daca in alta zi nu este posibil.

– consultanta in domeniul tehnologiei de varf.

Echipa DOT NETWORK SOLUTIONS
Business dictates technology

Contactati-ne

Apple Mac Data Recovery Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do

Ousmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commod mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exer citation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?