Suport pentru achizitii hardware:

achizitii hardware si software achizitii hardware Achizitii hardware achizitii hardware si software

Suport pentru procurarea echipamentelor hardware

Din punctul de vedere al procurarii echipamentelor hardware, prima noastra responsabilitate este de a analiza afacerea dvs si de a recomanda echipamentele care vi se potrivesc perfect pentru desfasurarea activitatilor in conditii optime. Aceasta este foarte important deoarece o statie de lucru obisnuita este foarte diferita de o statie grafica sau de o statie de dezvoltare a programelor. Noi va putem oferi suport in achizitia de servere, calculatoare, imprimante, monitoare lcd, etc.
Evaluam cu atentie marca (brand-ul) care se potriveste cel mai bine din punct de vedere al calitatii necesitatii si al bugetului.

Avand o buna cunoastere a pietei IT, compania noastra negociaza cu furnizorii sai pentru a primi cele mai bune preturi si termene de plata pentru necesarul de echipamente, luand in considerare cantitatea necesara si bonitatea acestora.

Asiguram necesarul logistic pentru ca echipamentele sa va fie livrate in conditii optime la locatia,sediul firmei si a le instala si integra in sistemul dvs. informatic.

Contactatin-ne acum pentru a va oferi suport in achizitii hardware si software.

Contactati-ne

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?