Consultanta IT si asistenta it consultanta it Consultanta IT callcenter

Servicii de consultanta IT

Echipa noastra este in masura sa va ofere ceam mai buna consultanta it : raspunsuri simple,scurte, la obiect si in limbajul curent la intrebarile pe care (poate) vi le-ati pus despre tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementari de solutii it complete de business. Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul companiei dumneavoastra, prin apelarea la serviciile de consultanta IT.   Consultanta IT poate include, dar nu se limiteaza la, dimensionarea corecta, recomandari privind solutii it de infrastructura hardware, de comunicatie si solutii software (inclusiv conceperea unui set clar de specificatii pentru aplicatiile dorite) care rezolva cel mai bine obiectivele propuse pentru a realiza investitii eficiente cu costuri minime. Deasemenea, va putem optimiza investitiile deja realizate pentru a le folosi cu eficienta maxima in urma solutiilor it aplicate.

       Oferim analiza IT pentru orice firma indiferent de marimea acesteia. Aceasta poate fi benefica atat pentru firme mici cat si pentru corporatii. Echipa noastra are capacitatea de a analiza cat mai clar nevoile tehnice, sa eficientizeze anumite procese in asa fel incat sa aduca profit afacerii dv.

Contactati-ne

De ce e indicat sa apelati la consultanta it ?

  • avem experienta, expertiza si timpul pe care angajatii companiei nu il au;
  • avem flexibilitate: lucram la orice ora din zi sau din noapte, chiar si in weekenduri si in concedii pentru a ne indeplini sarcinile bine;
  • va oferim un punct de vedere proaspat si obiectiv;
  • suntem eficienti: aducem experienta problemelor similare si aceasta elimina timpul care ar fi necesar pentru a instrui personalul si a-l aduce la zi in problemele respective;

Echipa noastra va ofera consultanta IT si Solutii it pentru:

  • realizarea proiectului de arhitectura a sistemului informatic;
  • configurarea echipamentelor informatice
  • solutii antivirus si conectarea la Internet
  • achizitii echipamente software si hardware;
  • securizare retea;
  • prevenirea pierderii datelor de pe statiile de lucru (realizare de back-up);

Suport si consultanta it pentru achizitii hardware:

Suport pentru procurarea echipamentelor hardware
Din punctul de vedere al procurarii echipamentelor hardware, prima noastra responsabilitate este de a analiza afacerea dvs si de a recomanda echipamentele care vi se potrivesc perfect pentru desfasurarea activitatilor in conditii optime. Aceasta este foarte important deoarece o statie de lucru obisnuita este foarte diferita de o statie grafica sau de o statie de dezvoltare a programelor. Noi va putem oferi suport in achizitia de servere, calculatoare, imprimante, monitoare lcd, etc.
Evaluam cu atentie marca (brand-ul) care se potriveste cel mai bine din punct de vedere al calitatii necesitatii si al bugetului.

Avand o buna cunoastere a pietei IT, compania noastra negociaza cu furnizorii sai pentru a primi cele mai bune preturi si termene de plata pentru necesarul de echipamente luand in considerare cantitatea necesara si bonitatea acestora.

Asiguram necesarul logistic pentru ca echipamentele sa va fie livrate in conditii optime la locatia,sediul firmei si a le instala si integra in sistemul dvs. informatic.

Contactati-ne

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?