Devirusare calculator , devirusare date.

devirusare calculator devirusare calculator Devirusare calculator devirusare calculator 1024x432

Un moment foarte greu pentru orice utilizator de computer, laptop este dat de virusarea datelor si implicit a hard diskului. De forme si tipuri diferite, virusii informatici fac imposibila accesarea anumitor fisiere din calculatorul dvs. , documente sau cu ajutorul unei conexiuni la internet, faciliteaza furtul de date personale.

Clasificam virusii informatici astfel:

Viermii:  soft-uri care sunt aduse intr-un computer cu un sistem de operare vulnerabil la astfel de atacuri, prin intermediul internetului. Cea mai uzuala cale de infectare cu aceasta clasa de virusi este data de MAIL . Acestia folosesc identitatea utilizatorului pentru a trimite spam-uri si junk e-mail-uri, astfel infectand si alte calculatoare.

Troienii: au capacitatea de a se ascunde sub un alt program. Prin executarea acelui program este permis accesul neautorizat al unor persoane straine in propriul computer. Astfel, datele confidentiale sau personale, dar si pinurile de acces la conturi bancare sau parole de conturi ajung la indemana cuiva strain.

Spyware: afiseaza reclame in mod obsesiv

Crimeware: informatiile de o deosebita importanta, secrete (economica, bancara etc.) vor deveni accesibile persoanelor neautorizate.

Pentru o devirusare profesionala a laptopului sau calculatorului dumneavoastra apelati la specialistii nostrii

Dot Network Solutions ofera servicii si solutii de devirusare calculator si devirusare date atat la sediul nostru cat si sediul clientului:

  • devirusare calculator;
  • devirusare laptop;
  • devirusare hdd extern;
  • devirusare stick;
  • devirusare card sd, sdhc, microsd;

Pentru o cotatie exacta de preturi va rugam sa ne contactati .

Contactati-ne

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?