Planifici o relocare de birou, mutare echipamente it sau extindere ? Noi te putem ajuta.

relocare-echipamente-it mutare echipamente it Mutare echipamente it relocare echipamente it 298x300      Dot Network Solutions ofera servicii de relocare infrastructură IT, mutare echipamente it care include: planificare, proiectare și instalare a infrastructurii de retea, date si voce in noi spații de birouri.
In cazul în care compania dvs. sau departamentele individuale sunt obligate sa se mute din locatiile existente in alte spatii de birouri, tehnicieni DNS sunt capabili de mutare echipamente it / reloca echipamentele și reinstala orice tip, dimensiune sau complexitate a unei retele IT, inclusiv cabluri de date.
Vom dezvolta un plan de relocare a sistemului de telefonie, calculatoare, servere, retea, cabluri de date / voce și alte echipamente de telecomunicatii.

Relocarea echipamentelor sau mutarea echipamentelor it si a infrastructurii it se poate desfasura dupa orele de program sau in weekend, astfel incat prin relocarea infrastructurii it, mutarea echipamentelor it nu va avea nici un fel de impact asupra activitatii dvs.

Serviciile de relocare infrastructura IT si mutare echipamente it includ:

Mutare echipamente it mutare echipamente it Mutare echipamente it relocare infrastructura it 300x198

– Relocare fizică a tuturor stațiilor de lucru de calculatoare, servere și infrastructură de rețea.
– Relocare a tuturor echipamentelor de telecomunicații: linii telefonice, POTS, DID-uri, servicii de telefonie sisteme de telefon / poștă vocală, etc
– Instalare echipamente si cablare structurata
– LAN și Voce
– Cabluri: cat3, Cat5e, Cat6.

Contactati-ne azi pentru mai multe informații despre serviciile de relocare infrastructura IT.

Contactati-ne

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?