Asistenta tehnica si suport tehnic

suport tehnic calculatoare suport tehnic Suport tehnic suport tehnic calculatoare 1024x593

    Oferim servicii de suport tehnic si asistenta tehnica pentru toate echipamentele de birou (calculatoare, imprimante, servere, retea, routere) . Consultanţii nostri pot identifica rapid cauza problemelor mulţumită cunoştinţelor vaste legate de echipamentele folosite de dumneavoastră. Centrul noastru de asistenta si suport preia zilnic sute de apeluri şi se adaptează perfect centrelor dumneavoastră de suport IT. Atunci când este necesar, asigurăm suport/asistenta şi interventie rapida pentru ca echipamentele dumneavoastră să fie funcţionale.  

      Oferim suport tehnic pentru orice firma indiferent de marimea acesteia. Aceasta poate fi benefica atat pentru firme mici cat si pentru corporatii. Echipa noastra are capacitatea de a oferi suport tehnic rapid la nevoile tehnice, sa eficientizeze timpii morti in asa fel incat sa aduca profit afacerii dv.

Contactati-ne

Serviciul de suport tehnic sau asistenta tehnica este impartit in trei categorii:

Asistenta IT Telefonica

Identificare a situatiei sesizate prin ghidarea utilizatorului inspre rezolvarea interactiva a acesteia.

Suport IT Remote

      Rezolvarea situatiilor prin conectarea pe statiile (calculatoarele) utilizatorilor sau pe serverele centralizate de la distanta, ca si cum specialistii nostri s-ar afla langa dumneavoastra putand observa in timp real, pe propriul ecran cum se rezolva situatia sesizata. Aceasta conectare se realizeaza peste o conexiune, de tip VPN, securizata complet.

Suport IT On-Site (la sediul clientului)

      Deplasarea specialistilor nostri la sediul dumneavoastra in scopul rezolvarii sesizarii. In acest caz aceasta se realizeaza conform unui SLA (Service Level Agreement) intr-un termen maxim stabilit de comun acord in functie de tipul sesizarii: cu intreruperea serviciului, cu afectarea acestuia sau fara afectarea serviciului oferit. In functie de contract aceste valori pot fi 1 ora, 2 ore sau 4 ore.

Contactati-ne

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?