Category Archives: Stiri IT

USB-ul se schimba! Vei putea sa introduci mufa pe ambele parti

Noul USB 3.1 va fi simetric, astfel ca se elimina toti nervii utilizatorilor care nu nimereau sa introduca o mufa corect.

Se stie deja ca noul USB 3.1 Tip C va fi simetric si va putea fi introdus si intr-un sens, si in celalalt. Acum, echipa care se ocupa de proiect a prezentat specificatiile tehnice. Toata documentatia este disponibila aici.

Producatorii de gadgeturi vor putea acum sa foloseasca aceste informatii. Documentul arata ca noul USB 3.1 Tip C va avea un design total schimbat si va fi potrivit gadgeturilor moderne. El va fi suficient de robust pentru telefoane si tablete, dar suficient de subtire pentru telefoane mobile. USB 3.1 Tip C va avea aceeasi masura cu USB 2.0 Micro-B, iar rolul lui este sa inlocuiasca toate mufele USB existente...

IBM se focuseaza pe managementul identitatii prin achizitia Lighthouse

Lighthouse Security Group, situata in Rhode Island, ofera servicii cloud de management al identitatii pentru intreprinderi. In urma cu doua saptamani, IBM a cumparat Crossdeas, un dezvoltator de software care controleaza aplicatiile si serviciile cloud ce pot fi accesate de un angajat.

IBM a declarat ca va combina tehnologiile Lighthouse si Crossdeas pentru a construi o suita completa de software si servicii menite sa protejeze si sa gestioneze identitatile utilizatorilor. Tehnologia de management al identitatii se asigura ca serviciile si continutul digital sunt accesate doar de cei care au permisiune. Securitatea enterprise este unul din domeniile principale din IT asupra caruia IBM se concentreaza pentru a genera noi afaceri. Aceasta a investit peste 1 miliard $ anual in cercetarea legata de securitate, folosind 6000 de cercetatori si dezvoltatori din 25 de centre de securitate la nivel mondial....

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?